Редактор: Цанка Божеваe-mail: [email protected]Снимка pixabayСъд и глоба до 2000 евро грозят

...
Редактор: Цанка Божеваe-mail: tzanka_bojeva_petel.bg@abv.bgСнимка pixabayСъд и глоба до 2000 евро грозят
Коментари Харесай

Съд и глоба до 2000 евро грозят шофьорите, позволили си да карат с повече от 30 км/ч над ограниченията в Ирландия

Редактор: Цанка Божева

e-mail: [email protected]

Снимка pixabay

Съд и санкция до 2000 евро грозят водачите, разрешили си да карат с повече от 30 км/ч над рестриктивните мерки в Ирландия. Това е част от новите ограничения, които страната постанова в битката си против безрасъдните водачи на пътя.

Новата система влиза в действие през идната година, а някои от санкциите ще се дефинират съгласно досегашните засечени прегрешения на водачите, написа „ Left Lane “. Неразумните водачи, надвишили скоростта единствено с 10 км/ч, ще се разделят с 60 евро и ще получават 2 наказателни точки, които ще усилват санкциите при възможни последващи техни нарушавания.

80 евро ще губи всеки дръзнал да надвиши скоростта от 10 до 20 км/ч. Според ирландския транспортен министър е належащо и въвеждане на още по-спартанска мярка – 3 месеца затвор и спомагателни санкции за нарушителите. Ирландия не е единствената страна, бореща се с безрасъдните водачи на МПС.

Справка на Petel.bg сочи, че от 1 януари 2021 година оптималната позволена скорост в белгийската столица Брюксел ще бъде лимитирана до 30 км/ч, а единствено по някои градски булеварди водачите ще могат да карат със скорост от 50 до 70 км/ч.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР